Juhli elämää!

Juhli elämää!

Todella kurjaa, että minun piti vammautua vakavasti, jotta pääsin kokemaan jotain näin mieletöntä. Vuonna 2014 mittasin ihmisarvoni ja hahmotin minuuteni työn kautta. Tuli korkea-energinen isku päähän ja kaikki nollaantui. Isäni totesi, että oli milleistä kiinni, ettei Juhli Elämää- konsertti ollut muistotilaisuus. Iskussa meni terveys, työ, harrastus ja haaveet. Yhtäkkiä olin yhteiskunnallisesti arvoton, muiden avun varassa – mietin kuka minä nyt olen.

Ystäväni kirjoitti: ” Vaikkakin onnettomuutesi on todella traagista, uskon että kukaan muu ei olisi pystynyt astumaan julkisuuteen niin voimakkaasti kuin sinä, olemaan äänenä ja kasvona tuhansille jotka kamppailevat samojen asioiden äärillä. Jokainen meistä on tärkeä.” Ehkä olen elossa juuri tuosta syystä tai siksi, että sain kokea tämän kaiken rakkauden ja välittämisen tiistaina Juhli Elämää- tapahtumassa.

Ennen tapahtuman alkua istuin Minna Koskelan ja Katja Ståhlin kanssa On the Rocksissa. Kumman kaa- fanina minulla oli hiukka naurussa pidättelemistä, kun Minna totesi ”hirvee jano” ja lähti kohti baaritiskiä. Tosin hakemaan vain vettä, mutta mielessäni pyöri kohtaus ’ilmasen viinan bileet’.. 😀

Minna Koskela Juhli Elämää huutokauppa
Minna Koskela meklarin hommissa! Ja kolmas kerta!

Aivovammaliiton puheenvuoron jälkeen Minna ja Katja aloittivat huutokaupan. Suomen nuorin yrittäjä, 11-vuotias Korumies Arvi, oli lahjoittanut huutokaupattavaksi tekemänsä korun ”Live, Love, Ride”. Arvi haastoi muut yrittäjät lahjoittamaan tuotteitaan, joten Minnalle ja Katjalle kertyi paljon kaupattavaa. Kiitos Arvi ja kaikki muut lahjoittajat. Kiitos Jounin Kauppa, joka tuki tapahtumaa ostamalla lippuja ja haastoi muut K-kauppiaat mukaan! 

Katja Ståhl ja Minna Koskela.
Huutokauppakeisarin haastajat ovat tässä! Loistavat meklarit Katja Ståhl ja Minna Koskela.

Illan musiikit alkoivat jymäkällä esityksellä, kun lavalle saapui kaksi ja puoli sataa kiloa miesvoimaa. Timo Rautiainen & Jussi Lampi veivät meidät musiikilliselle matkalle suomalaisuuteen – ilon hetkiin ja kaihoisiin fiiliksiin.

Timo Rautiainen & Jussi Lampi
Timo Rautiainen ja Jussi Lampi veivät meidät musiikilliselle matkalle suomalaisuuteen – ilon hetkiin ja kaihoisiin fiiliksiin.

Kesken esitysten Sampsa tuli hakemaan minua narikan luokse. Yllätys oli valtava, nimittäin vastassa oli Olavi Uusivirta! Olavi tuli toivottamaan mukavaa iltaa ja pahoitteli, ettei päässyt esiintymään. Hän halusi antaa huutokaupattavaksi oman esiintymispaitansa, joka on ollut ’Ikuiset lapset’ kiertueella ! (!!!!) Takki tulee huomenna perjantaina myyntiin Facebook sivuilleni. 

Olavi Uusivirta ja Saara Auvinen Juhli Elämää
YLLÄTYYYS! Olavi Uusivirta! Huutokaupattavaksi tulossa Olavin keikkapaita!

Tämän jälkeen olin pyörtymis pisteessä, vaikka huikea ilta oli vasta aluillaan. Jore Marjarannan hittikappaleeseen ’Haaveet kaatuu’ sanomaan oli helppo samaistua ja muutenkin koko Joren veto oli koskettava.

Jore Marjaranta On the Rocks
Jore Marjaranta

Sitten saimme lavalle Mira Luodin. Täytyy sanoa, että on ollut kunnia tutustua Miraan – siinä on hyväsydäminen, vahva ja suloinen nainen samassa paketissa. Mira lahjoitti huutokauppaan ystävänsä Johanna Alaraasakan maalaaman valtavan kokoisen  ja upean taulunTaulusta voi tehdä tarjouksia sähköpostiin juhli.elamaa(at)gmail.com

Mira Luoti On the Rocks
Mira Luoti

Miran huikean esityksen jälkeen diskokuningar Eini pääsi valloilleen! Viimeistään Eini sai yleisön villiintymään kunnolla ja minäkin lauloin sieluni pohjasta Einin hittejä. Oli kunnia saada Eini esiintymään, ja vielä isompi kunnia oli kuulla Einin kauniit sanat minulle.

Eini diskokuningatar tähdet tähdet
Eini

Ystäväni Hanna Maaria yllätti meidät tuomalla paikalle Espoo Voices- kuoron! Lava kirjaimellisesti täyttyi naisenergiasta. Hanna Maarian ääntä suuri yleisö on kuullut Cheekin ’Sä huudat’ kappaleella, mutta uskomattomaan fiilikseen pääsee Hannan omilla keikoilla. Kyynelkanavani aukenivat, kun Hanna ja Espoo Voices tulkitsivat ’Nainen kenkineen’ kappaleen. Kuuntele Hanna Maarian ja bloggaaja Maija Ilmoniemen Nainen kenkineen- demo täältä.

Hanna Maaria Cheek
Hanna Maaria

Naisenergian jälkeen saimme nauttia ihanan pörröpää ystäväni Afromikon akustisesta setistä, joka huipentui hittibiisiin ”Oi oi ”. Afromikko päräyttää Mira Luodin levynjulkkari keikan käyntiin Tavastialla 15.10. – suuntaa sinäkin sinne!

Afromikko Juhli Elämää konsertissa
Afromikko

’Uusi’ Mariska oli päivitettyä, takuu hyvää Mariska laatua. Melodista, hiphop-sävytteistä ja tanssittavaa musaa. Mariskan ’bändi’ eli Hanna Maaria hoiti mustekalan tavoin (kädet meni vimmatusti edestakaisin) taustalaulut, kompit ja muut dj hommat.

Mariska Juhli Elämää konsertti
Mariska

Artistien esitysten välissä Katja ja Minna myivät lähes kaikki tuotteet. Lahjoituksia oli niin paljon, että kaikkia ei ehtinyt kaupata ja näin olleen huutokauppa jatkuu sivuillani. Katja ja Minna olivat naurattaneet meitä koko illan, mutta ’naurupotin’ räjäytti stand up koomikko Jack Björklund.

Jack Björklund koomikko
Jack Björklund

Illan kruunasi Sampsa Astala ja Qma. Sampsan tekemä ’Juhli Elämää’ on minun voimabiisi, joten halusin, että tapahtuma nimetään sen mukaan. Juhli Elämää kappale nousi nopeasti Spotifyn viraalilistan sijalle kahdeksan ja sitä pääsette fiilistelemään tästä linkistä. Toivottavasti se tuo teille myös voimaa!

Sampsa Astala, Juhli Elämää, Lordi, rummut, laulu
Sampsa Astala

Julkaisen pian Facebook- sivuillani videon illasta! Mikäli haluat vielä auttaa voit tehdä Aivovammaliitolle lahjoituksen viestillä HUUTOKAUPPA. Ilman viestiä HUUTOKAUPPA varat ohjautuvat Aivovammaliiton toimintaan. Viitteellä HUUTOKAUPPA varat ohjautuvat toipumiseeni ja Aivovammaliitolle. Voit myös tehdä sähköpostilla tarjouksia vapaana olevista tuotteista sähköpostitse, tuotteet löytyvät täältä: http://www.saaraauvinen.fi/huutokauppa/ (päivitämme pian, mitkä tuotteet ovat vapaana).

Olen SANATON tästä kiitollisuudesta. Kiitos aivan kaikille, jotka mahdollistitte tämän illan!

Saara Auvinen

 

Kommentoi