Aivovammautuneen yrittäjän arkea hevostapaturman jälkeen

Ideoi kampanjalle nimi – voita liput HORSE SHOW’HUN

Ideoi kampanjalle nimi – voita liput HORSE SHOW’HUN

Elokuussa 2014 olin ratsastusalan ammattilainen. Epäonninen tippuminen ratsailta muutti kuitenkin kaiken ja lähdin rakentamaan elämääni uudelleen. Nyt kerron teille tarinani ja rakennan turvallisuuskampanjaa yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa. Haluatko auttaa ideoimaan kampanjalle sopivaa nimeä?

NIMIKISA2

EHDOTA KAMPANJALLE NIMEÄ SAARA AUVINEN– FACEBOOK SIVULLA TAI BLOGISSA. VOITA LIPUT 2 HENKILÖLLE HORSE SHOW’HUN!  KAIKKI EHDOTUKSEN JÄTTÄNEET OSALLISTUVAT ARVONTAAN.                        ARVONNNAN SPONSOROI SUOMEN RATSASTAJAINLIITTO. 

Mikä on kampanjan tarkoitus ja syyt ?

1. Turvavarusteiden suosion lisääminen erityisesti urheilussa

Kypärä pelasti henkeni, siinä merkittävin syy kertoa turvavälineistä. Olen saanut paljon yhteydenottoja, että onnettomuuteni vuoksi moni oli hankkinut ensimmäisen kypärän. Nämä viestit pysäyttivät ja koin, että tästä täytyy voida kertoa laajemmin, jotta mahdollisimman moni ymmärtää turvavarusteiden tärkeyden.

2. Lisätä aivovamman tietoisuutta ja antaa “terveen naisen näköiset” kasvot vaikealle, mutta usein näkymättömälle aivovammalle

Vertaistuki tapaamisissa olen kuullut monen monta kertaa, kuinka jonkun pitäisi uskaltaa antaa aivovammalle kasvot ja kertoa mistä on kyse.  “Joku” ei ilmoittanut halukkuudesta aloittaa kampanjaa, päätin itse uskaltaa.

3. Levittää positiivista fiilistä ja sisua ympärille

Tapaturman jälkeen en meinannut tunnistaa itseäni. Suunnaton määrä energiaa, iloa ja valoa oli kadonnut. Tajusin, että minulla on yhä mahdollisuus valita asenteeni ja suhtautumiseni. Valitsin positiivisuuden. Positiivisuuden avulla olen voinut olla tukena muille vaikeassa tilanteessa kampaileville, se antaa valinnalle merkityksen.

“Hinta minun kypärän hankinnalle on järkyttävän kallis ja maksajana olet Saara sinä.  En ikinä pysty sitä sinulle mitenkään korvaamaan, mutta minulle Saara Auvinen on se ainut henkilö maailmassa joka on saanut ajattelemaan elämää uudella perspektiivillä. Kypärää kaverina.  ”  -Lukija

 

facebook

Kommentoi