Aivovammautuneen yrittäjän arkea hevostapaturman jälkeen

Taitavaksi ja terveeksi hokkuspokkus-tempuilla?

Taitavaksi ja terveeksi hokkuspokkus-tempuilla?

Media on alkuvuodesta pullollaan minulle-kaikki-helposti-heti-palveluita. Tietysti liikaa ahmittuaan haluaa takaisin kuntoon ilman harjoittelua. Näistä uskomattomista lupauksista olemme valmiita maksamaan ja terveysbisnes tietää sen.

Valitettavasti klikkauksia ja jakoja somessa ei saavuteta kertomalla, että laihtua voi syömällä tavallista kotiruokaa tai perustekniikan opettelu ja ylläpitäminen on kehityksen kannalta välttämätöntä. Toivoisin tietysti asian olevan toisin. Eri sivustoilla, keskustelupalstoilla ja muualla näkyvästi esiintyvät uskomattomat ammattilaiset, jotka saavat meidät laihtumaan 10 kiloa kuukaudessa ja vievät ratsastuksemme Helposta C:stä GP:hen viikossa.  Asiat voidaan tehdä yksinkertaisesti, mutta oikominen kostautuu. Niksejä kannattaa antaa valmennettaville, mutta vain motivoidakseen heitä perustyön pariin.

Hokkuspokkus-tempuissa maksajana terveys

Myönnän, että olisin onnettomuuden jälkeen halunnut nopeita temppuja tervehtyäkseni. Olisi voinut kuitenkin olla melkoinen pettymys, jos olisin hylännyt kokonaisvaltaisen kuntoutuksen luottaessani, että yksin kympin pilleri vie minut takaisin entiseen.

Vammautumisen johdosta syöminen sai uuden merkityksen, sillä halusin antaa kaiken tuen aivoilleni. Ilokseni löysin Meal My Day palvelun. Isku päähän vei nälän tunteen, joka oli aluksi ihan huvittavaa. Kuitenkin verensokerin pitäminen tasaisena on aivojen toimintavireyteen vaikuttava tekijä, joten läheiseni yrittävät muistuttaa minua syömään säännöllisesti. Tietysti parasta antia läheisille on väsynyt ja nälkäinen nainen,eikö?

Meal My Day ei luvanMealMyDay_palkintonut temppuja vaan tarjoaa palvelun, jossa voi rakentaa itselleen monipuolisen ruokavalion yli 700 reseptin repertuaarista. Vaihtoehtoisesti voi myös valita yli 30 ammattilaisen rakentamista ruokavalioista itselleen sopivimman. Jotka uskovat monipuolisen ruokavalion nimeen ja haluavat pysyviä muutoksia kannattaa osallistua Facebook sivuillani arvontaan. Sivuista tykänneiden kesken arvotaan nimittäin 3kk Hopea-lisenssi Meal My Day palveluun.

Näyttökuva 2016-01-06 kello 22.11.57Jaan vielä loppuviikon aamuihin yhden suosikkini aivoruoka-listalta. Itse listan julkaisen tuonnempana.

Chia-tuorepuuro

Meal My Day/ chia-tuorepuuro
Meal My Day/ chia-tuorepuuro

Ainekset                                                                                              päälle

  • 4 dl rasvatonta maitoa                                                        -runsaasti marjoja
  • 1 dl chia siemeniä                                                               -mantelilastuja
  • 2 rkl auringonkukansiemeniä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 kpl päärynää
  • 1 kpl banaania 

Sekoita siemenet maitoon, lisää hunaja ja anna turvota vähintään 30 minuuttia. Lusikoi valmis puuro kerroksittain banaanin ja päärynän lohkojen kanssa. Pintaan runsaasti mustikkaa ja mantelia!

Kommentoi